Ismerkedősdi.

2009.05.03. 20:47

Már nem tudom mitévő legyek, mert vannak itt most furcsaságok. Van egy lány, Nóra,  aki nagyon szimpatikus, de vannak hátráltató tényezők.
Van egy barátja, aki gyakorlatilag nincs. Meg van egy idióta barátnője, akit még általánosból ismerek és ő meg kiakasztó. És persze mindig ott lebzsel mellette és nekem meg hallgatnom kell, vagy épp csak egy légtérbe kell lennem vele.. (Andi most már tökre megértem, amit mondtál.. ugyan az a szitu..)
Viszont Nóri tegnap itt volt és elég jól "elvoltunk" sőt ma még a szüleit is bemutatta.. :D A végén még el kell kezdenem spórolni jegy-gyűrűre.. :D
Szóval komplikált a dolog, de eddig imádom a csajt. Minden stimmel. (Aki ismer az tudja h minden xarba bele szoktam kötni nőtéren, szal szintlépés powa! :D )
Most megyek és megnézem a filmet, amit apuja adott kölcsön h lessem meg :D

[caption id="" align="aligncenter" width="570" caption="pózolj.pénzzel"]pózolj.pénzzel[/caption]

WebArt :: Első

2009.05.03. 13:17

Találtam pár képet neten, amiket nem tudnék hova sorolni.. (fashion, design, eyecandy ) szóval itt vannak, egy új, egy picit más kategóriában. Tovább után még pár kép.

[caption id="" align="aligncenter" width="570" caption="star.wars.ride"]#1[/caption]

Anyádnap

2009.05.03. 11:44

Egy évben ilyen is van, vagy mi és ilyenkor midnig jön a nagy kérdés: mit kéne venni/adni/csinálni.
Én gyorsan letudtam: "Boldog anyáknapját!" puszi, puszi és kész.
Az az igazság hogy a mostani dolgok után (még blogra se került ki..) nem nagyon költök anyámra. Sótartót lehet h vettem volna, de azt meg csak messze kapni, szal storno.
Viszont voltunk mamánál, aki teljesen meghatódott. Még majdnem sírt is. Picit beszélgettünk és mindenki jól járt, mert apu kapott tőle selyemfiús köntöst a soproni rehabra, meg hállóinget, meg ilyesmiket, én meg kaptam sütit, meg ilyen Piroska (tm) szörpöt, ami nálam elég top, szal tökre örülök neki :D
Most itthon pihizek és kéne már valami értelmes postot is alkotnom, mert az utobbi napokba még candyre se volt időm. De már van hzzá képem, most van 27 db amit még nem tettem fel (3 nap alatt 27 ? :O ) szal sztem hamarosan nekiállok.
Tegnap még a Kömis képek baxták fel az agyam.. hiába töltöm fel őket, nem érzékeli a rendszer és az istennek se akarja megjeleníteni, pedig ott vannak ahol kell, csak közbe meg mégse. Ki érti ezt..?
Tegnap megkaptam Chris barátunktól az osztály iwiw felügyeleti lehetőséget is, ami nagyon megtisztelő, komolyan, szal sztem dután oda is dobok fel pár dolgot.
off
hivogatnak a nők.. a végén még elkényelmesedem (bazki de hosszú szó.. :D )
on
Szóval akinek van valami ötlete, képe, javaslata, videója, vagy akármi más, amit szivesen látna viszont az iwiw adatlapunkon az írjon rám :) Vagy ide, vagy ahova akar :D

Red light discrict.
Red passion..
Red dress...
Black blood....

Qva jó volt :D Elöször is szeretném megköszönni, szerintem mindenki nevében, hogy ott lehettünk :) Köszönjük Kömi :)
A dolog úgy nézett ki, hogy Balagével találkozó 18:15 kor a honvédligetnél. Mindenki oda meg vissza volt, hogy úr isten, hogy fogunk mi kikeveredni, meg hogy elférünk e a kocsiban 7 en, meg mit tom én, erre voltunk 6 an 3 kocsira, szal nem volt semmi gubanc. Odafele úton kifogtunk egy idióta soffőrt, aki végig ott kolbászolt elöttünk mint valami szabadnapos etiópcsiga.
Kiértünk Kömiékhez, tuti minden, jön ki Kömi, látom ám hogy jön két kutya, és már láttam a képet magam elött, hogy sárba fetrengenek majd ránkugrálnak, de minden várakozás ellenére semmi nem volt.  A kutyák nagggggyon kúltúráltak voltak (mer' én egy kúúltúúúr-lény vagyok baz'meg! )
A főzés is jól haladt. A fő chéfek Patrik és Krsiztián voltak, de azért mindenki igyekezett beleadni apait anyait. Menet közbe előkerült mindenféle finomság a házi-mézestől a rosén át a sörig minden, szóval elvolt a nép és a pia egész sokáig kitartott, szóval jó volt a hangulat. Természetesen megint volt kin röhögni  Batman és Patrik megint gallyra itták magukat (amikről persze kép is van (na meg videó, és hangfelvétel: "Bu'ssofőőr bhácsi felriad")
A parti eléggé kanbulinak nézett ki az elején, de aztán pár hölgyemény is betársult és  a vége felé már jól elvoltunk.
(ÉS NEM, NEM KÉREK KOMMENTEKET A MAMÁS DUMÁMHOZ! :D ) :D
Kb 11 felé már volt pörkölt, szal kb 4-5 órát főtt, amiről mi azt gondoltuk, hogy ettől csak jobb lehet, de mint kiderült "elég megkérdőjelezhető" volt az íze és az állaga. :D
Ennek ellenére mindenki ette azért, és az ízét betudtuk annak, hogy beleesett 4 csikk főzés közben.
Kajálás után mindenki körbeülte a tüzet (vagy a wc-t egy kiadós vukkra) és jól elbeszélgettünk. Pipázás, ivás, hülyülés, mama, és társai.
Több mint 230  kép készült (231 :D ) meg pár videó, de nem sok minden látszik rajtuk, inkább csak hangfoszlányok és néhány fényes pont, szal nem hiszem, hogy azok napvilágot látnak..
Még egyszer köszönöm Neked, Kömi, hogy ott lehettem :)
Ja és persze a még lényeges dolog hogy egy csomó új arcot ismertem meg (iwiw upgrade :D ).
Pl: Zoli a pék! Hát egy isten arc :D Qva nagy szövege van neki :D Amennyit össze hülyültünk, (meg amennyit össze ittunk..)
És picit jobban megismertem Rékát, aki sunyi módon megpróbált leitatni.. :D De nem ment neki.. (ittam én magamtól is.. :D ) Sajnos ők "korán" mentek.
A parti amúgy kb 4-5 felé ért végen aztán alvás, baxtatás (a Peti seggbekönyökölt.. :S :D )
Képek és letöltés a szokott helyen (oldalt a képek részlegen..)

A méret a lényeg...

2009.05.01. 14:00

A cikk alapján amit majd jól ide kopi pésztelek pont nem, de olvassátok végig érdekes. Jobban mondva az ajándék a durva benne :D

Minikondommal a biztonságos szexért

Egy AIDS-ellenes kampány keretében minikondomot kapnak ajándékba a Body Shop vásárlói. A tárgy üzenete: nem a méret a lényeg, hanem a biztonság.

A Music TV által életre hívott Staying Alive alapítvány a Body Shop kozmetikai céggel összefogva kampányt indított, amellyel a biztonságos szexre, az AIDS megelőzésének fontosságára igyekeznek felhívni a figyelmet. A kampány keretében a Body Shop limitált szériás, egzotikus ízesítésű ajakbalzsamot dobott piacra, amelyet 5 fontos áron értékesítenek, minden egyes eladott darab árából pedig 3.98 font az alapítvány számlájára vándorol. A termékhez ráadásul minden vásárló még egy aprócska, extra ajándékot is kap…

www.thebodyshop-usa.com, www.metro.co.uk

Szó szerint aprócskát. A különleges, direkt a kampány apropóján gyártatott tárgy ugyanis nem más, mint egy miniatűr - 15 milliméter hosszú és 3 milliméter széles - óvszer. A kicsiny kondommal azt akarják kommunikálni, hogy a szexben nem a méret a lényeg, hanem az, hogy legyen bármekkora is a szerszám, húzzanak rá kondomot, megakadályozandó a szexuális úton terjedő betegségek terjedését. "A világ legkisebb kondomja kicsit vicces, de erőteljes üzenetet hordoz" - jegyezte meg Toby Morgan, a Body Shop befektetésekért felelős menedzsere.

A cikket Kaszának köszönjük (hoppá milyen alliteráció..), aki itt találta.

Röfikór!

2009.05.01. 13:56

Mindenhol ettől hangos a sajtó, és már a blogokon is fertőz hogy most mi lesz vajon, de igazat megvallva én nem félek tőle. Igaziból azt se tudom hogy lehet elkapni, ha eszem ha látom, ha megsimogatom vagy mit tom én, és találtam is cikket róla, de megláttam h 2 oldal és gondoltam ez túl sok nekem, inkább majd jól megijedek ha engem is utolér. Már poénokat is gyártottak róla, ahogy az Yummie-n is láthattuk.
Én igaziból azért nem félek mert európában úgy tudom 5 eset volt és állítólag kiderült hogy az se tuti.. meg mikor h5n1 bejött akkor is "úr isten, világvége" azt kb 1-2 hónap után lecsengett az egész.
Gondolkoztam azon is hogy most majd nem eszek röfihusit (kaRAJ) de aztán mérlegeltem és a sonka túl finom ahhoz h ne egyek belőle napi min 1-2 szeletet.. :D
Köminél meg marhahusi lesz, szal arra se lehet ráfogni. :D

House.. ennyi..

2009.04.30. 19:06

House
House

kattra nagyobb.. és tovább után a video és hogy miért halt meg Kutner (Kall Pen) spoiler!

A szekrény

2009.04.30. 16:51

Ma mivel nagyon ráérős voltam, gondoltam majd én jól rendet rakok a  szekrényemben és kiszanálom az olyan ingeket zakókat amik picit nagyok rám (azok a zakók amik 4xlesek és anyám vette őket..)
Na ez most úgy néz ki, hogy fogtam mindent és kiszórtam a szoba közepére, hogy majd csak azt rakom vissza, ami kell.
De valamit elbasztam mert a szekrény fele üres, és kész vagyok. Lehet h mégiscsak át kéne nézni, hogy mit szórok ki..?
Na minden vissza, megint kupi a szoba közepén, most már kezd visszatérni az egységes rend, de most meg az a gáz hogy van kb 60 párnyi páratlan zoknim, amit nincs kedvem végigválogatni. Ez azért alakult ki mert ha csak nem voltak összepárosítva, akkor én fogtam és a szárítóról leszedett össze-vissza zoknikat és beszórtam a szekrény aljába. Ja mert ugye ott van ilyen kosárszerű tálca, ami a zokniknak meg az alsógatyáknak van.
Gyakorlatilag ezeket nem lehetett látni mikor elkezdtem.. :D
További probléma, hogy vannak olyan cuccaim amikről tudom, hogy soha a büdös qva életbe nem fogom őket felvenni, így nem kerülhetnek vissza  a szekrénybe. Viszont kidobni se kéne, és a szoba közepén se maradhatnak szóval kéne valami köztes megoldás a szekrény és kuka között.
Ágy alá se fér be :D És jelenleg nincs több szabad szekrény kapacitásom.. :D

süti beállítások módosítása