iTunes punk'd

2009.04.05. 19:25

[caption id="" align="aligncenter" width="492" caption="iTunes"]iTunes[/caption]

Anyu iwiw

2009.04.05. 19:18

Na most mrá anyunak is van iwiw-je amivel emgint én szívok. Elvileg azért van 2 számítógép a házban, hogy ne az enyémen kelljen mindenki szarját megoldani.
Nővérem it nyomatja hogy regeljük be anyut, mert az jaj de jó lesz mindenkinek.. Jó legyen. Regeljük be. Erra ma megy a regelési folyamat, személyes infó, stb.. de nővérem is csak azt csinálja meg vele amihez van kedve.. Képet mrá nem volt kedve cisnálni, mert "azt majd Danival megoldjátok".
Most az iskolákat meg munkahelyeket név, cím, dátum, stb alapján is ki kell tölteni, ami azért vicces, mert igaziból semmire nem tudod használni, de elmegy vele fél napod.. természetesen ez is "majd Dani segít kitölteni"..
És már látom hogy ez arra lesz jó hogy anyu iwiw en fog beszélgetni az összes picsa barátnőjével, és meg majd napi órákat várhatok, míg betünként bepötyögi az üziket. Ja és persze aki ismeri anyut az tudja hogy 50000 szó alatt nem üzenet, az üzenet..

Reggeli fűnyírás

2009.04.05. 11:22

Én tökre szeretek füvet nyírni, nem is tudom miért. Talán megnyugtató, vagy valami ilyesmi. De nem is ez a lényeg, hanem hogy ma elérkezett az év első fűnyírása, lévén, hogy az ember a hó alatt csak nem nyírja. A fenti részt még nem nyírtam le, mert anyu azt mondta hogy majd előbb ő szépen kiszedi a gazt közüle, én meg addig nem nyírhatom le..
Hátul viszont nagyon durva lett a fű. Ugye oda ősszel ültettük és tavaly még nem volt az a tipikus szálkás, inkább ilyen "rálépsz, meghal" jellegű, de most a télen megkezdődött az eggyes harcos kiképzés, és most már szálkás.
Meg mivel még picit harmatos volt, ezért a fűnyíró is meg akart halni, na meg mert volt kb 10-15cm hosszú.. :D
De most elégedett vagyok magammal, és jönnek nővéremék is hamarosan, szal happiness van :)
Dután sztem becheckolunk városba is egy laza sétára.
off
most jötem rá hogy a magyar flockban magyar helyesírás ellenőrző van.. beszarás..
on
Ha van valami jó fűnyírási tippetek jöhet.. (az alufóliával bélelt szekrény és az uw már lejárt lemez.. :D )

Kömi és a videó!

2009.04.05. 10:58

ATB - Let U Go (Reworked 2005)

2009.04.05. 08:47

Szülinap!

2009.04.04. 21:13

Nagyon boldog születésnapot kívánok Adrinak, Balázsnak és Ceka barátomnak :)
Sok sok csokit, cukrot, szivárványt, pucér nőket, pucér pasikat (identitás szerint megfelelően :D ), epret, vaniliás shaket, fagyit, színes lufikat, és minden mást amit még szeretnétek :)
Have a fancy day!

Review :: 2009 04 03 - B-day!

2009.04.04. 11:15

A cím nem stimmel, mert igaziból ma van B-day, de tegnap volt a nagy mókázás. A hullámos része a dolognak már ismert, ezt nem is firtatnám.
It az albiban gyors tereprendezés után beindultak a dolgok, és alakult  a hangulat. Petiék elmentek piáért, meg üdítőért, rendeltünk pizzát is szal jó móka volt :)
Balage megkapta a tortát, meg a fütyülőst, aztán beindult az ivászat.. :D
Képek is lettek szép számmal, és ahogy néztem Adam is jól éreztem magát.. :D
Képek majd dután várhatók, és Adam búcsúpost is :)

-update-
a képek már a helyükön..
108 db ! (4 8 15 16 23 42)

Tegnap picit sikerült kiakasztani a hullámos népségeknek. Odamegyünk, nem engednek be a tök üres benti terembe, mert "foglalt", kint egy asztálnál ültünk 20 an, de segáz..
Nem is lenne gond hogy ha randomra bemegyünk és akkor nincs hely, mert nem várhatja el az ember h péntek este legyen egy szórakozóhelyen 20 főnek hely.
De a baj nem ez volt hanem az hogy én már 2-3 hete szóltam nekik, sőt még elötte is, meg szerdán is szóltam Andinak hogy majd jönnénk, de semmi. Nem birtak kiüríteni 2 qva asztalt.
Picit elszálltak magukkal.. Az utóbbi időben nagyon bunkók lettek, és már lenéznek minket, de arról már kevés szó esik hogy az előző egy évben a bevételük 1/3 át mi tettük ki kb..
Persze mikor szóltam a többieknek h tele van a faxom, és nincs kedvem itt nyomorogni, szal inkább beáldozom albit, mert ott legalább elférünk, akkor emg már jöttek volna rendezkedni...
Addig meg se mozdultak.. semmi, aztán ahogy megindult a nép h akkor elmegyünk, akkor meg rögtön kibújt a szög a zsákból.
Mellesleg a benti terem is üres volt, szal nem értem hogy mit nem lehet ezen megoldani.
A pultos csaj még ki is akadt hogy "ő ugyan nem fog asztalokat huzigálni egyedül"...
Nem tom ki tesz szivességet kinek..? Nem arról van szó, h nem akarok 2 asztalt elhúzni, sőt ha szolnak h csak ugy tudják megoldani hogy ha odamegyünk elöbb és elrendezzük magunknak a terepet, akkor azt mondom h semmi gond, megyek és elhuzom az asztalokat úgy ahogy nekünk kell..
Na de nem baj, van más hely is győrben, majd ezentúl máshova járunk.. tegnap elhuztak a nyanyák is, és mi se mentünk, pedig azért lett volna fogyasztás.. Sör, bor, és rövid is fogyott volna, mert albiban is hiány volt.. A 8-10 pizzáról nem is beszélve..

No place like home

2009.04.04. 04:47

Bazmeg!
Azért írkok msot, 4:46 kor mert tudom hogy ha az után irok h felkeltem kb délben, akkor már arra se fogok emlékezni hogy összeánytam a 3 éves ropit és perecet, aminek mondjuk örülök, mert legalább megszünt létezni :D
Most megyek lecheckolni az ágyam mert Klau meztelenül fexik benne.. :D

Fuck!#1 vol 2

2009.04.02. 23:26

Ahogy látom picit erősre sikeredett, ezért magyarázok:
Nem azokra vagyok ideges akik jelezték h mi van, és értelmes indokokkal támasztották alá, hanem arra a maradék 120 ra aki egy qva szót enm birt visszaírni.
A pénzbeszedés, meg aaz osztály részéről nagy bunkóság. Mindenki csak sasol, de meg nem mozdulna. Nyilván itt nem azokra gondolok akik már tettek valami pl Kömi, Andi, Balage, Tedroy, hanem a maradékra aki mindig csak belőlünk él és "csak" tanulni jár be..
Kömi téged nagyon szeretlek love és nem rád vagyok mérges vagy ilyesmi, csak bosszantó hogy az ember tervez, szervez és akkor ez van belőle.
A dolog meg úgy nézett ki, hogy én kérdeztem rá h mikor legyen, mindenki azt mondta h ápr3, jó legyen április 3, aztán mondtuk h jó de akkor Balage szn ápr4, az nem volt jó, mert enm volt jó, aztán akkor eggyezményesen az lett h ápr 3 egybevonva és akkor még senki nem mondta azt h nem. Most h itt az idő mindenkinek nem tetszik (semmi magyartalánság.. áh..) és én meg nem tudok mit kezdeni mert aki meg farsangra jön, annak nem mondhatom az h boccsi csak te leszel beölötzve, el se gyere.
Szarul jött ki, ez van.
Hullámmal is a tököm kivan, mert huzzák itt a szájukat, de aról nem esik szó h első éven nyitás után jóformán belőlünk éltek. (Ez is erős picit, de van benne igazság..)
Szóval szori h ha bárkit megbántottam, nem azokra vagyok ideges, akik értelemsen tudtak szóéni, hanem azokra akik nem tudtak, vagy kifogásokkal jöttek.
Ha mindenki úgy normálisan jött volna oda hozám h e figy ez nem jó, ne igy legyen (mint pl: Kömi) akkor nem lett volna gond.
Mégegyszer love Kömi love

süti beállítások módosítása