@#16

2009.07.09. 19:36

Mint már mondtam, írtam lejjebb, a mai progi a kerítés kiszedése volt, ami elsőre ugyan szar melónak tűnt de végülis jól éreztem magam. Lacival és apuval melóztunk, ami végre picit pörgősebb volt. Laciról tudni kell, hogy csipkelődős és ami a szivén az a száján, szal megmondja a tutit, és ha te is igy teszel azon se lepődik meg, szal jól elvoltam vele. A partikról nyilván nem ez a kép alakult ki a társaságban, de amugy tényleg nagyon jófej. Szal végig dumáltunk, baromkodtunk na persze ment közbe a meló is.
Átjött Gery is, meglepetés szerűen ugyan, de jó volt vele kicsit dumálni. Letárgyaltuk a Balcsis dolgokat, meg eldumáltunk, holnap meg megyek hozzá megint egy kis mókázásra. Ilyen szolid ping-pongozós, ivós, dumálós party lesz. Lesznek lányok is de nekem nem lehet (remélem látod hogy ide is kiírtam!!!)
Meg nyirtunk megint a hajamból. Kezembe vettem az irányítást és végre rendes formája lett.. :)
Elvileg ma műtötték Andit (mindjárt fel is hivom) szal innen is jobbulást kívánunk neki :) Meg ma ér haza Lyn is Szepezdről, szal őt is mindjárt felhivom :)
Megyek is, de még jövök egy DeepHills-el, mert találtma egy elég fasza kis ost-t :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr181996407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi 2009.07.10. 10:50:41

Köfi! :D green Már jobbulva vagyok! ;)

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.07.10. 15:52:55

hát ha már tudsz olvasni blogot akkor biztosan :D
süti beállítások módosítása