Away-tied

2009.07.08. 23:33

Ma volt itt Réka és mint kiderült vannak forrásai és mindent tud rólam és stb, és ezen mondjuk elgondolkoztam hogy ki lehet, mondjuk kb mind1, mert ami érdekes az ugyis felkerül ide blogra (idővel)(vagy egy rejtett oldalra) szal most "minden titkom kiderül", de igaziból nem nagyon köt le (igazibol ha nem kötle le akkor nem irnám ide, szal azért mégis)
Fura igaziból hogy ő hoz engem zsarolható helyzetbe. És igaziból az lenne a lényeg hogy én intézzem úgy hogy jó legyen, de nem megy, vagy csak tudat alatt hagyom, vagy mit tudom én. A lényeg hogy elég határozott, és tudja mit akar (nőknél ez elég ritka) és ez nekem fura hogy ő jobban tudja mit akar mint én. (pedig azért én általában tudom) (mint ahogy most is) (csak ő ezt még nem tudja) (most már igen)
Ennyi zárójeles keverés után zárom soraimat, nem adok ki minden infót, akkor hova lenne az izgalom..?

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr701996400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi 2009.07.09. 13:47:44

Igaziból...,igaziból...,igaziból.......... lmm
süti beállítások módosítása