Jól vagyok

2009.06.08. 21:38

Most kb ilyen hangulatom van:

Nem tudnám megmondani hogy milyen kedvem van, inkább csak egy ilyen általános feelingje van az estének. Holnap irok matekból, de az az igazság hoyg qvára nem érdekel, és egy betüt nem tanultam rá, majd holnap ráérek én arra.. :D
Eminem szóla  háttérben és közben fél kézzel rappelek, a másikkal meg írok (igen idiótán nézhetek ki) néha meg orrot fújok közbe..
Most kéne egy energiital, vagy mondjuk 2-3 meg egy üveg pia, nem erős, csak valami hangulat pia, mondjuk koktél (moscow mule, vesper) vagy csak valami édes "vörös pezsgő" vagy bor...
Azon is gondolkozom hogy pipázok egyet, mert még kb egy tömésre való dohányom van, csak ahhoz fel kéne kelni meg ilyenek, szóval lehet h elszivom az utolső szerencse szálam.. (mi lett volna ha 3 órája szívom el..?) Amúgy épp ma voltam úgy hogy végleg lerakom, de meggondoltam magam. Nem leszek cica multikill, de eddig úgy gondoltam van értelme, most már nincs (?), sőt van itthon cappuchino is szal ma lesz egy ferde estém (cappuchinoval és egy szál cigivel), na mind1, go pro!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr351996454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lili 2009.06.08. 21:42:59

ejnye, egy szót sem látok arról a mérhetetlen rendbontásról, amiről az imént beszéltünk B) love

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.06.08. 21:46:11

a public-sexre vagy a durvábbikra gondolsz..? :D

Lili 2009.06.08. 21:53:30

akár mindkettő halvány említése elengedhetetlennek bizonyul ilyen ingerszegény napokban kiss
süti beállítások módosítása