Rating :: X Men origins

2009.06.04. 15:24

Hát ez mekkora egy xar film te. Aztaqurva.. Tele van spoilerrel szal aki még nem látta az ne olvassa.
Van ugye ez a logan srác aki a menő, és a nők bálványa, és kb az egész film erről szól, hogy ő a fasza gyerek és macsó sé stb. Az összes jelenet annyira kitalálható, és annyira sablon hogy az már szinte üt..
Olyan bakik vannak benne hogy simán szemetszúr.. A hang egyszerűen látszik hogy alá van vágva, a számítógépes effektek kb olyanok mintha a terminátor első részéhez készültek volna, és Wolverine karmai meg úgy néznek ki mintha egy 8 bites számítógépen megrajzolt képet bevágtak volna a helyére..
Egyszerűen gyalázat..
Egy ilyen költségvetésű (gondolom elég nagy) filmnek nem lett volna szabad ennyire szarnak lennie.. Én akkor mondjuk nem raktam volna tele ennyi effektel, csak mondjuk 3-4 nagyobbat, és akkor inkább azokat szépen kidolgozni, de nem, minden második jelenet effekt, és semmi élvezet.
A mutás szálat is kifelejtették belőle, és igaziból bennem azt az érzetet keltette, hogy most vannak ilyen emberek akik tunak csinálni dolgokat, de semmi feelingje nem volt neki, nem ugy mint mondjuk az első 3 résznek.. Ott még elhitte a néző hogy van ilyen..
Itt meg a film végén a deadpool vagy ki ahogy kinézet.., meg az 5 km hossz szigetre mikor odarepülnek este, sík vizfelület végig, sehol semmi, miután meg eltávolodnak a szidetről (a nagy rombolás után) mi van ott, há nézd má! körbeveszi kb 200 után minden oldalról szárazföld..
És persze az se para hogy felrobbantanak egy atomreaktort, de mindenki nyugodtan heherészik tovább..
Szóval nálam erősen minuszban van most az x men sorozat.. remélem ha lesz új, abba villantanak valamit, mert ez nagyon xar volt..
Rating: 2/10

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr351996440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balage 2009.06.04. 17:02:33

Nem értetted a filmet Dani? :$ de aranyos....

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.06.04. 17:06:22

thermoscreen.. jo a történet, azt aláírom, de a megvalósítás az kaki.. de majd holnap megbeszéljük.. :D

Balage 2009.06.04. 17:55:32

Pont fordítva.
süti beállítások módosítása