Eyecandy :: Big in Japan

2008.12.07. 21:20

[caption id="" align="aligncenter" width="295" caption="big.in.japan"]big.in.japan[/caption]

DeepHills :: Night life

2008.12.07. 17:38

Review :: 2008 12 06-07

2008.12.07. 17:14

AZT A BÜDÖS MOCSKOS QVA ÉLETBE!
Hát ez mekkora volt :D
Nagyon elvoltunk. A móka nagyon jó volt. A hullámba kezdtünk Balagéval, aztán jött Cinky is, majd megjöttek a többiek is.
Kis biliárd, meg kis ez meg az, szal jó volt.
Ezek után jöttünk ide hozzánk albiba, és beindult a parti. Még hullám elött vettem piát, de talán az fogyott el a leghamarabb..
A whisky-kóla, vodka-citrom-narancs, és a 4 üveg bor kb 1 óráig tartott, ki de azért emrt 2 részletben ittuk.. (egyszer az egyik felét, aztán a másikat...)
Ennek mondjuk voltak következményei.. Nálam ugyan rókák nem voltak, de egyes személyek akiket most itt nem nevezek meg: (Patrik, Dávid, Cinky), nah szal ők rókákat oktattak repülni.. :D Volt aki többször is.. :D
Be kell valanom hoyg nekem is volt olyan fél órám mikro éreztem h a vodka-citrom, a whisky-kola-citro, a cappuchino, a sör, a bor, és  a kakaó keveréke nem a legjobb kombináció, de egy kis kenyér mindig segít a dolgon.
Egyedül azt sajnálom hogy Andi "korán" elment. Mondjuk nem tudom hogy bírta volna a sok "részeg" (ááhhh.. nem is) között.
Albiba Chris még gitározott is, és Ákos eljátszotta h "I'm the Batman!", a többiek meg csak szimplán hülyeségeket beszéltek.
Hirtelen jött ötlet után átmentünk révészbe pippantani, ahol kb rögtön levágták rólunk h már vége van a bandának.. Egyesek falakat sé asztalokat burogattak, meg ilyenek.. :S :D
Ezek után go under the bridge!
A hangulat csudi jó volt, és kb az ösze számot tudtam kívülről, de densz még nem volt..
1, cipő..
2, többet kellett volna innom.
Mondjuk már akartam ezen segíteni még sörrel, de aztán az kevés volt.
Inkább röhögtünk Dávidon ahogy mindig fellöki az asztalt ahányszor visszajön.. :D
KB 2:45 fele indultunk vissza az albiba, közbe még páran reptettek..
Sokan hazamentek, szal Chrisi, Kömi meg weinie maradt csak az albiban. Dávid félpercenként a sapjkáját kereste és amilyen szókapcsolatokat elcsípett arra rákérdezett. "Dávid hülye vagy" "Ki az a hülye..???";"Bazmeg ez tök hülye.." Ki az a bazmeg..?" :D
Na de ennyit erről.. Hamarosan képek (kb 30 perc)

Dub Incorporation :: Rude boy

2008.12.06. 18:12

Andi post

2008.12.06. 13:00

Peace

Mikulás a válságban

2008.12.06. 12:26

Csak egy maradhat!
Itt a link: http://trl2.tv/View/?v=44685203ceae482ab24b3f2001a8e6ee

Apu kórházban...

2008.12.06. 11:14

Aki teganp este volt hullámban az tudja hogy apunak valszeg leszakadt a bal bicepsze. Vagyis tegnap még csak ezt tudtuk hogy nem tuti, de gcire fáj neki.
Ma reggel kelek fel és nincs itthon semmi. Pontosabban anyu nem volt irrhon apu zobájánka ajtaja meg csukva. Gondoltma hogy pihen, mert fája  keze, szal be se nyitotttam meg semmi.
Itthon filmezgetek meg stb, aztán egyszer csak csörög a mobilom és apu volt az. Kérdezem hogy merre van akkor ha mobilon keres, erre mondja h este ki kellett hívni a mentőket mert annyira oda volt..
Tiszta ideg vagyok, mert szokás szerint semmit nem mondott, ráadásul elöször be is szivatot és azt mondta h talán karácsonyra hazaengedit.. ..én meg ugye nem si gondolkodtam csak kapásból megijedtem..
De aztán mondta h valszeg dután már jöhet haza, csak még helyre rakják a kezét..

[caption id="" align="aligncenter" width="500" caption="Urshaa"]Urshaa[/caption]

Never comes time when such görl meet Weinie. I hope someday i can find a girl like sher, who could love me against the time, forever.
PS.: I like your shoes.

Most vagyok abban az állapotban h képes lennék fejbelőni magam. Nem is tudom miért, ma úgy érzema  vilgának nincs szüksége rám, és picit magam alatt vagyok.. Nem tudok magammal mit kezdeni, és nincs is ötletem hogy mit kéne tennem.. :S
Most hiányzik Andi. Kimondtam, nem tudok vele mit kezdeni. Ő volt/ő legeslegjobb barátom, akinek mindent elmondhatam, és kb most vagyok abban az állpotban hogy felhívnám h valamit műveljen velem, de az "ismert helyzet" miatt úgy érzem nem lenne jogom hozzá. Hogy úgy mondjam szeretném tiszteletben tartani a véleményét. Egyenlőre nem tudom mit kezdek magammal, mert most nincs senki olyna akinek elmondjam az ügyesbajos gondjaim, stb..
Ma kaptam tőle szaloncukrot aminek nagyon örültem, csak még bennem van a fear hogy csak azért adott hogy ne legyen olyan éles a dolog, h a fél osztály kap én meg nem. Ez után jött az hogy de én emg mekkora köcsög vagyok h én meg nem adtam neki semmit.. :S
(Más dolog h más se kapott) Mostanság már fáradt avgyok az emberekhez, és nincs kedvem mindenkivel jópofizni. Talán sokatoknak fel se tűnik, de mostanság magam alatt vagyok, és nem tudok vele mit kezdeni. Kívülről jól érzem magam, de belül nem tudok mit kezdeni a problémákkal..
A dolgot súlyosbítja hogy nem tudok kinek mesélni, mert a legbensőségesebb dolgaim, még blogra se kerülnek fel, és már gondolkoztam rajta hogy csinálok egy rejtett oldalt ilyeneknek, de aztán rájöttem h nekem az hiányzik h valaki irjon rá h nem lesz baj, minden jóra fordul. A baj csak az h ettől még nem fordulnak jóra a dolgok..
Holnap megyünk hullámba amitől már előre félek, mert nem akarom h msáoknak is xar kedvet csináljak, és nem tudom hogy nekem jó kedvem lesz e, szal tényleg nem tudom mi lesz.
A mai nap egyetlen fénypontja egy bácsi volt aki bejött hullámba és varázsolt nekünk.
A bácsi tipikus öreg úr, hosszú ősz szakál, mint mikulás, de tényleg és csak az önzetlen kedvesség áradt belőle. Megkinált minket mézzel, és mindenkinek nagyon jó kedve lett tőle. Nagyon aranyos volt. Azt hiszem több ilyen ember kéne.
Most azon gondolkozom hogy letiltom ehhez a kommentelést, mert nem akarom hallani hogy "nem lesz semmi baj, majd jó kedved lesz", de titkon azért remélem hogy Andival rendeződnek a dolgok, sé titkon remélem hogy talán olvassa és irja hoyg nem lesz baj, szal talán mégis nyitva hagyom a kommentelést.
Most megyek és csinálok valami károsat..

Kiszart a vakon fejére..?

2008.12.05. 10:13

Nem tudok mit hozzáfűzni.. 
Itt a link lesétek meg..

http://velvet.hu/poronty/2007/05/15/ki_szart_a_vakond_fejere 

süti beállítások módosítása