Eyecandy

2008.11.23. 20:52

Seggbámulás.

2008.11.23. 12:46

Rékasi Károly bámulja a tini lányok seggét.
Ma ez volt a legnagyobb hír, amit hallottam, és hát ez picit elgondolkoztatott. Szegény ember most e miatt ég, pedig szeritnem ez egy olyan dolog, ami tök normális.
Meg szerintem senki ne akadjon ki rajta, mert a cikk amit olvastam a 14 től 20 éves lányokra voatkozott, és aki 20 éves annak mért e nézhetné a seggét (ja mert a cikk picit pedofilnak állítja be), a másik meg a 14 évesek, aminek tényleg cikisnek kéne lennie h 40 körüli pali mit nézi őket, de sztem a mai világban amikor már a 13 éves lányok többet fogtak a kezükbe faxt mint tk-vet, nem kéne ilyenért elbírálni embereket. 
Nyilván az más odlog lenne ha emg is dugta volna őket.. :D
Visszatérve: 
Mindenki fel van háborodva h mi ez, de nézzünk magunkba, sztem akinek van egy kis jóizlése, és nem buzi az megnézi a csajok seggét (ha csak nincs köbméter szinten..) 
Az idősebbek is megnézi. Ez egy olyan dolog mint a pornófilm. Senki se néz, de mindenki tudna mondani legalább 5 olyan jelenetet amire emléxik (hallotta, ahoyg mesélte valaki aki látta ahogy nézték..)
Néha tényleg melepődök dolgokon hogy a felnöttek mit hisznek..
Mikor pl mamának mondtam hogy ittunk hullámba (a feleseket meg se mertem említeni) sört, már fel volt háborodva hogy 16-17 évesen mi sört iszunk??? Mintha ez olyan nagyon csoda lenne.. (Sztem ha lemenne mondjuk Bridge-be vagy Laposra és látná h a 13 évescsajok tnagában táncolnak a rudon, és közbe lóbálják a sörösüveget.. hát nem tom mit szólna..???
Hirtelen ennyi, várom a véleményeket.. 

Szilveszter OFF!

2008.11.23. 12:44

A szilveszteri móka elmarad, mert jön új albérlő, és hát érthető okok miatt father inkább kap 25k-t mint h össze legyen hányva az albi... :S
Hirtelen nem tudok mit mondani, sajnálom akibe hiú reményeket keltettem. 

USB 3.0??? - Windows7

2008.11.23. 12:36

USB 3.0

Pár napja láttma indexem h kész az USB  3.0, ami nagyon jól hangzik de picit uutánna olvaastam, sé hát  lesznek ezzzel még  gondok.
Úgy értem hogy a dolog mire bejön haszálatba  az még 5  év kb. Gondoljunk csak bele h az USB 2.0 még 200 ben jeelent meg, és ennek ellenére z 1.1 még mindig hazsnálatban van, sőt naggyon sok progi/hardware ennek a framejét használlja..
Ergó az 1.1 min 10-115 éves, de még mindig azt aa szutyykot használja a nép fele.
A kivitelezők aazt mondják h 2010 re keerülhet az újj szabvánny a "polcokra", de a microsoft meg azt nyilatkoztta hoggy nem tuti h ők be tudják aplikálni a new fícsört a W7-be..
Ha nem sikerül nekik akkor megint váárhatunk egy évet  az sp1-re amibe még nem is bizti  h belekerül.., legrosszabb esetben pedig az új wiindowsig... (2013) 
Itt a teljes cikk aki kiváncsi.
A Windowsos rész pedig a folytatásban..

Blog upgrade/update

2008.11.22. 22:56

Mint azt láthatjátok a blog kinézete picit emgint változott, de a lényeg nem ez (nem cska ez)
A sidebar rész is alakult, 1 ről 2 re, ami azért jobb mert többinfót láthattok egyszerre a blogról, na és persze visszatérhetem én is a régi skin(narancs-fekete) 2 sávos oldalsávjáról az ittenire :)
A szokásos dolgokat találjátok továbbra is, picit kibővülve: legfrissebb kommentek, gravatarokkal, képek, stb..
Ha már képek:
A képek részleg is rendbe lett rakva mert a költözés során picit öszekuszálodott a rendszer és nem oltak jók a likek/nem voltak feltöltve a képek sem.. ..de ezeke orvooltam (jelenleg is folyik a feltöltés).
Távábbá újra müxik a "tovább" gomb funkció, szal ha a régi postok között leskelődtök akkorsem fogja széttolni az oldalt a tag.
A képek feltöltése miatt a postokban látható képek (régi postok) néhol mások lehetnek (a galléria id-k változtak, és nincs kedvem psotról psotra kijavitani, csak a képek oldalon tetem meg..)
Más nincs :) 

24 h foci part two

2008.11.22. 22:33

Ma kb 7 fele keveredtem haza mert ma is voltma focit lesni. Ez mondjuk így nem igaz, mert abból az 5 órából amit ottovoltam kb 2 meccset lestem meg.. A többit elbaromkodtuk, na meg ugye pakolászni is kellett.
Ma már nagyon szelíd volt midenki, és nagyon sok csapat nem bírta és lelépett, szal pótversenyzőket kellett innen onnan keríteni akik a csapat nevében befejezik a versenyt.
Martin többször is játszott, és ment a drukkolás keményen :D
A pakolászsát már 4 fele elkezdtük mert az A épület 5 kor zárt, és addig át kellett vinni mindent. A büfét rámoltuk ki elsőnek, ami havazásban feletébb érdekes volt, főleg hogy egy laza kis széldzseki volt rajtam.. :S
Kicsit hógolyóztunk is, de aztán go back to work.
Elfáradtunk rendesen, azóta is cska itt pihizek a székemben és a blogot szépítem.. Nemsokára jön a blogpost...
Hirtelen ennyi, talán még irok majd egy part 3 is, amiben a kimaradt részek lesznek...

24 órás foci :: Review

2008.11.22. 03:03

Most értem haza a mókáól, és még picit be vannak gémberedve az újjaim mert GECIHIDEG VAN KINT!
A dolog úgy indult hogy hullám, na most ez ott bukott meg hogy 3 an mentük volna ami már alapból nagyon silány, aztán Balagénak mennie kellett szülinapozni, szóval végül Petivel kettesben végeztem, de kitaláltuk h ez igy nem flash, szal elmentünk inkább jedlikhez hogy akkor most mi is a menő.
Először furán indult a dolog mert senkint nem ismertünk igazán és csak mentünk ide oda, de aztán megleltünk pár ismerős arcot a tömegben (mert ugye kb általános 7 osztálytól a tanárokig mindenki ottvolt) Szóóval megtaláltuk Erikát, Bettit, és végül Andi is előkerült, ami hát érdekessen zajlott, mert már 8 napja nem beszéltünk.
Elöször konkrétan, elnézett mellettem, és tényleg azt hitte hogy én ezt nem veszem észre..
off
attól h "nem a barátom" még nem kéne nem beszélnünk..
én is beszélgetek olyanokkal akiket még csak nem is ismerek
on
Szóval miután konstatáltam h Andi levegőnek tart, nem si zaklattam fel magam ezen, és inkább körbelestem picit. Találkoztam Dokial akivel sokat beszélgettem, és felleltem a DÖKös spanokat is. Tök jó arcok. :D
Pipáztunk is, kint a hidegben, kb órát, és nem hazudok ha azt mondom hogy a takony belefagyott a zsepimbe...
Egész jó volt, szal sztem holnap is visszalesek.
Többet nem irok most, így úgy se lehet leirni h milyen, aki akar jöjjön holnap.. :)
Most megyek hajcsizni, mert alig élek.. már 6 kor állmos voltam, és azóta 9 óra telt el.. :S
Majd holnap re.. 

Az a baj!

2008.11.21. 14:18

Idéznék egy pár sort...

Ha frissen iszom a tejet, az a baj.
Ha felforralom, fertőtlenítem, az a baj.
Kiveszem a spájzból, az a baj.
Ha a kiskanalat nem oda rakom vissza, az a baj.

Azt mondod, sokat szívok, az a baj.
Az a baj, hogy semmi közöd hozzá, az a baj.
Meg idejössz, azt' dumálsz nekem, az a baj.
És nem hagyod abba, az a baj.

És nem figyelsz, hogy nem érdekel, az a baj.
Az, amit mondasz: az a baj.
Meg illetlen is vagy, az a baj.
Mással beszélek - nem zavar?

Ki is vagyok én?

2008.11.20. 23:45

Nakérem!
Ez a post a blog tetején marad, és mindenki elmondhatja hogy mit gondol rólam.
Természetesen nem csak  a jót, hanem a rosszat is.
Nem fogom kitörölni a negatív kommenteket (elvileg.. :P )
Tényleg kiváncsi vagyok hogy ki mit gondol rólam.
Szóval jöhet hideg meleg :D 

süti beállítások módosítása