Megkezdődött...

2008.08.31. 22:57

Sokunk bánatára megkezdődött a suliszezon.
Sokan azt mondják hogy jaj, de xar meg stb.. de sztem ha 10 évig kibirtuk akkor most se lesz gáz...
A tanárok nem nagyon változnak, max bővül a lista, de ezen kívül semmi változás..
Offő továbbra is geci dagadt, és büdi, de nincs mit tenni, ez van.. :D
Más újat nem tudok..
Most így utólag az is eszembe jutott hogy van e új oszt.társ, de évnyitón nem nagyon figyeltem/láttam..
Holnap kiderül.
Most gózok pihizni mert reggel fel is kéne kelni. (mondjuk a nyári 2 órás fekvés miatt nem nagyon vagyok fáradt, szal érdekes lesz ez a korai kelés.. :D )
Holnap irom hogy mi volt.. :D
Bye all!
Jó éjt mindenkinek :)

Még mindig...

2008.08.31. 22:52

Ne si várjatok mást nem tudok elvonatkoztatni.
Megint wiw-es post..
Nézegetem az adatlapokat, és akkor csili-villi, jaj de ceri, akiket szeretek és kb az összes ismerős felsorolva, arab karakterek tömkelege.
ICQ=jaj, hát nagyon sok: 280 (aha.. ja.. meglátszik..)
képek közt is semmi extra, csak a háttér más, mert mindenhol ugyan az a beállás.
Ja meg van a tükrös, a pucsítós, meg a csókos..
Csajoknál csókos, tükrös főleg..
Srácoknál meg a tükrös.. ...levetkőzik boxerre h lássák h ő a Jani és úgy feszít hogy majdnem betörik a tükör.. ..segáz..
Ja meg ugye az összes pelyhes állú lefényképezi az "izmos hasát".
Jo nekem nincs se gyémántfülbevalóm, se izmos hasam, se olyan apuci aki robogót vesz, de most komolyan kérdezem: Ez a menő ma..? Ez kell ahhoz hogy a csajok azt sikítsák: CERIZLEK! Vagy mi?
Nekem marad a feltűnéshez a festett haj, és h vagdosom magam..

off
aki megmondja hogy melyik filmben hangzott el a címbeli mondat, az weinie blogos pólót kap ajándékba!
on

Na és akkor itt a lényeg:

Picit ki vagyok akadva emrt a vista még mindig elég gyerekcipőben jár és természetesen van minden, csak ahogy kidobja  akereső, az csak 32 bites, és xp re való szal akkor még 10 perc keresgélés és csak ugy van driver, meg ilyenek...
Segáz..
Most pl azzal xopom a faxt hogy mikrofosték kitalálták h az audió vezérlőbe ne azt tudd beállítani h mi mekora hangerővel (értsd: center, bass, front, suround,), hanem a programok hangerejét egyenként tudod szabáloyzni, ami cseles, és biztosan nagyon hasznos pl mikro filmezek és mindenki zargat msn-en akor csak msn sounds mute és kész, de egyébként xar, mert zenét pl csak stereoban tok hallgatni, természetesen bass nélkül, ami már nem oylna mókás..
Ez mind nem lenne gáz ha mondjuk a vista 1 hete jött volna ki és a fejlesztők most dolgoznánka rajta, de sajna már lassan éve piacon van, és nem csak nekem tünt fel eza  hiba (a sok msá között) hanem kb még pár ezer fórumózónak.. (és most csak a magyarokról bezsélek..)
Elvielg most jön lefelé egy driver ami jó, de pl az alaplapom honlapján semmi driver ne volt ami pl vista kompatibilis.. mi ez te?? hová süllyed a világ.. egy pesti fórumozótól kell megtudnom h van már újabb driver mert máshol nincs fent, és akkor vlami noname oldalról töltöm.. :S
(Jo mondjuk tegnap elött jött ki ez a verzió, de pl ma is néztem már az oldalt, és ma se ovlt még kint.. :S )
Na megyek checkolni, majd update h mi is ez.. :D

10 000 BC :: Review

2008.08.30. 14:24

Most dél elött kezdtem el leszedni a 10 000 BC-t amit sokig nem is nagyon akartam leszedni, mert nem tudtam elképzelni hogy lehet ilyen filmből jót csinálni.
Úgy értem h mikor meglestem az Apocalyptot, nagy csalódás ért, mert mindenki azt mondta h mekkora jó, aztán sztem nem volt nagy eresztés.. Úgy értem hogy az első 50 percben nem volt semmi izgi benne..
Ez a film viszont 300 kategóriás, és sztem elég jól sikerült.
A filmértékelés a folytatásban..

Mindenki azt kérdezi h csalódott vagyok-e?
Hát nem tom nektek milyen kedvetek lenne azután hogy meghivok több mint 150 embert, abbol kb 20 jelez vissza, és mire végül összeszedek 30 embert, akkor kb óra után lelép a fele. Nincs ezzel gond, mert hát senki nem kötele senkit csak azért csalódtam picit h ennyit ér a szavam..
A végén olyan emberek maradtak akiket nem is ismertem, és végül pont azok nem maradtak akikre számítottam volna, azok akik azt mondták h mekkora parti lesz..
Ez se gáz, mert tényleg nem arról szól h amit weinie mond az a jó, csak sztem mindenki azt gondolta hogy na jo én még ha lelépek akkor itt marad másik 40 ember.. ..csak a végén mindenki így gondolta, és "senki" nem maradt..
Kezdek belefáradni ezekbe a bulikba.. ..a vége valahogy mindig az hogy weinie megszervezi, elintézi, van minden, és akkor mindenki benéz, és így el is intézte a dolgot...
Na persze hívnak az emberek, h menjek ide-oda pl: Bridge, Lapos.. ..de 1, nem szeretem egyiket se.. 2, ha egyszer én vagyok a szervező akkor talán nem kéne hogy pont én tünjek el...
Tényleg nem önsajnáltatás, csak azért xarul esik h kb a barátok léptek le elsőnek, és volt aki még csak nem is köszönt..
Természetesen annak aki maradt és emeltre az est színvonalát köszönöm, és remélem hogy máskor is alkalmunk lesz egy "jót" partizni..
Terveztem azt is h netán iszunk valamit, de én azzal számoltam hogy hajnalig itt leszünk, és hát a 4 enrgiaitalon kívül nem ittam sok mást..
Készült pár kép is, amiket mindjárt felrakok a szokásos helyre, na meg le is lehet majd tölteni..

A Hullámos kollégáknak naggggyon köszönöm a segítséget, és tényleg nagyon jól éreztük magunkat. Ha a létszámmal nem is tudtunk kalkulálni, de remélem azért a bevétel miatt megérte a dolog..

Hirtelen nem tudom mit tudnék hozzáfűzni.
Remélem hogy aki eljött azért jól érezte magát, és máskor is szívessen jönne..
Talán ott rontottuk/rontottam el hogy utsó péntekre raktam, és mindenki ment laposra, vagy bridge be. Talán ha hét közbe tartjuk akkor nem ment volna el 40 ember laposra.

Az est fénypontja, és számomra az eggyetlen felvidító tényező Vivi volt. (Természetessen a többieknek is örültem ) Ő az aki akármikor is jön fel tud vidítani. Nem tudom miért, és hogy, de csak ha rámsomolyog már jókedvem van :) A barátjával jött, és pont emiatt nem nagyon volt alkalmunk beszélgetni (na meg mert a barátja úgy nézett rám mint valami kaszafúró apagyilkos.. )
Andinak és Lillának nagyon köszönöm h itt voltak és tartották bennem a lelket, h ne legyen xar kedvem. Tényleg nagyon köszönöm.
Most megyek és feldobom a képeket..

Reklám hegyek

2008.08.29. 11:20

Ma kb 10 kor keltem, és rám tört a felismerés hogy ma még lesz dolgom.. :D
Ma még vennem kell kapupán csavarokat apunak, meg megyek mamához, mert segítenem kell neki, szal még Andit is fel kell hívnom h annyira ne siessen, mert ő meg jön dél-2 körül..
Most tök kipihent vagyok, nem is értem miért.. :D Pedig csak 7 órát aludtam.. Úgy értem pl ha lefexek 1 kor és 8 kor kelek az sokkal rosszabb..
Ennek nem tudom mi az oka, lehet h csak én vagyok hülye, vagy nem tom, de jelenleg ez a felállás.
Még picit össze akarok rakodni a szobámban, mert lehet h páran itt alszanak.
Ceka mondta h itt alszik, ami nem is gáz, de ahogy Tündééket ismerem, ők meg azt szokták h ha együtt buliznak akkor a vége ugyis az h ahol a Ceka ők is ott.. ..na most még ez se gáz.. ..az viszont már érdekesebb h akkor jön: Ceka, Tünde, Kriszti, Jaffa, talán Viktor és Ádi.. szal nem tom h lesz, de én szinte biztosra veszem h Tünde és Kriszti itt alszanak..:D

Szóval érdekes lesz.
Aki nagyon unatkozik is egy HD panoráma kép.. (nem én csináltam) Viszont 360' os, és függőlegesen is 180'
http://www.sweden.se/panos/day3/village-lg/embed.html

Re

2008.08.28. 08:02

..most végeztem.. 08:01
most megyek aludni.. :D

-update-
na hát újra gép elég kerültem picit megint későn.. :D jelenleg 2:26 van és most estem haza a révfalu-gyárváros-adyváros-révfalu sétámról.. Mondanom sem kell hogy "nagyon élveztem" most kb nem érzem a lábam..
Nade hogy a reggelit folytassam..:
Szóval 8:01 kor végeztem és azt hittem hogy most lesz a nagy alvás, de úgy megtetszett az új oprendszer hogy a telepítéssel még elbaxkolódtam úgy kb 10:30 ig..
Na akkor mondom, alszok egy órát, mert 11:30 kell bemennem anyuhoz hogy elhozzam a kaját.. erre nagy nehezen elaludtam, és már kb kelhettem is fel.
Komolyan mondom senkinek nem ajánlom hogy egy ilyen éjszakázás után csak 1 órát aludjon.. ..ezt kb ahhoz tudnám hasonlítani mikor egy elmegy elötted, jól megrázza a seggét h tudassa: EZ NEM LESZ A TIED!
Szóval ez annyit ért, mint xarnak egy pofon... :D
Erre kiderült h ő hazahozza, de azért elötte még csengetett egyet.. ..segáz.. ..na akkor visszafeküdtem, de akkor meg becsípödött valami ideg és azt hittem h körbefosom magam az ágyon.. :S Elég tré egy helyzet volt..
Miután végre elaludtam, de kellett is felkelni, mert 14:00 kor találkoztam Petivel, pontosabban találkoztam volna, de ezt ekkor még nem tudtam.. :D
Szóval akkor 12:00 tól mondjuk 13:00 ig alvás.. Nagy nehezen felkelek h összeszedjem magam, erre hív Peti hogy jöbb lenne ha 15:00 kor tlaálkoznánk.. Hirtelen  nem tudtam h sirjak, vagy nevessek, mert iyg még van egy órám aludni, de végülis már felkeltem.. ..alvás lett a vége mégiscsak, majd egy óra mulva ismét kelés.. :D Nagy nehezen zuhany, aztán indultam.. Arkádba körbenéztünk és találtam is egy full jo (picit emos) skótkockás és fekete pullovert, meg egy tök zsír tornacipőt.. :D
Érkdolás után még Lilláékkal is összefutottunk :)
Mikor hazaértem akkor még kajáltam meg ilyenek, aztán füvetlocsoltam apuval, majd kis pihi után jöttek a Fanniék (Fanni+Bálint)
Bálintnak meg nekem is alkottunk egy gyors hennát aztán góztak is eto mecsre.. :D
Este még összefutottam Emivel, aztán a séta lett a vége.. Most lépek mert itt fogok összeesni.. :D

Normális..???

2008.08.28. 03:56

Még mindig itt vagyok. Már a múmia óta ettem, ittam, mindezektől meg is szabadultam :D :$ És most azt várom hogy végre lejöjjön az új winfos.
Az utóbbi napokban láthattátok viharos önmarcangoló személyiségem megnyilvánulásainak forrongó szeszéllyességét (jó mi?) amint azon vívódtam hogy most akkor milyen op rendszer is legyen a gépen.

Mummy 3

2008.08.28. 02:47

Ezt is megértük.. :D
Már jó ideje lestem a realeseeket hogy mikor jön ki végre egy leshető formátum, és most végre meglett. Kb 1 óra körül kezdtem el lesni (mert addigra jött le), és hát vegyes érzelmek kavarognak bennem..
A szokásos info, értékelés, trailer a tovább után..

süti beállítások módosítása