Fuckin' aye...

2008.05.22. 23:01

Ne is kérdezzétek, fogggggalmam sincs hogy mit jelent a post címe, az biztos h elegem van valamiből.. :D
Ma úgy ahogy egybenvana blog, de volt vele xarakodás..
Találtam egy tök jó Ajax shoutboxot, és mikor feltelpítettem megdöbbenve láttam h qvára nem ajaxos, mert frissiti az oldalt, ráadásul nem is magátol, hanem nekünk kell... ..de most már mind1.. bent hagyom amig nem találok vlami jobbat.. Úgyhogy ezentúl nem külön oldalon hanem midnehol egyarán elérhető lesz, mint már láthatjátok, oldalt... Szóval a kommentek mellett itt is mehet a közösségi élet..

Más: Már pár napja szívom a fogam hogy vajon miért telik be folyton a c meghajtó.. mint picit utánnalestem, kiderült hogy az automatikus rendszervisszaállítás be van kapcsolva, amire nekem qvára nincs szükségem, és soha nem is használtam,de most mégis bekapcsolva maradt, és hát furcsáltma hogy hova tünik 2gb szabad hely a lemezről fél óra után az indítástól számítva...

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr861988939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása