Ma nagyon unatkoztma és meglestem a Dr. House 4. évadot... Megint..
És mivel nekem csak a sztrájk elött részek voltak meg így közbe elkezdtem tölteni az ujakat, sé hát behálás..
Volt két uj rész ami ilyen egyszernézős volt, de a season finalé az valmi baxarás h emkkora jo!
Behaltok vazze! De komoylan!
NAGGGGGGGGGGGYYYYYYON DURVA!!! Aki esetleg nem nézi a 4. évadot, gondolom többségetek csak a tv-s verziuót követi.. Szóval az en is keressen benne raációt, ehehz tudni kéne ki kivel van/nincs. De így hogy tudom ki kivel, sé főleg most h friss emlékek, hát iyg valami bahalás.. Most meg szívom a fogma hogy mikor rakják már fel a mai részt.. ?: S Ma van az évadzáró második része (a kötsögök :D két részre szedték hogy közbe öngyilkos legyek.. )
Sztem felkelek hajnalba h megnézzem.. :D
Nme birok töbet irni.. Remeg a kezem. Teljesen kész vok. E oylna mintha pl vágynál egy nagy adag tortára és azt modnják h nem heted emg csak ha megjönnek a vendégek, pedig a te szülinapi tortád és tudo h ott a hütőben, de nem nyulhasz hozzá..
Teljesen kész vok.. Jelen esetben annyiival bonyolodik hogy van egy lakat is a hűtőn.. :D
Itt a season finale' trailer. Enjoy!

Most olvaosm hoyg még 8 napig enm adják online.. De csak van valkinek dvd felvétele.. :S ...Remélem.. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr141988935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lisztes 2008.05.20. 15:58:39

Hi Dani! Ide írom mert ez a legfrisebb postod, de igazából az érdekelne h hogyan csináltad meg az avatar részt! Thx!

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.05.20. 18:11:45

Engem meg lehet, hogy a House érdekelne :D Hány rész a legutolsó résszel együtt az évad? Mert gondolkodtam rajta, hogy adok 1 vagy 2 DVD-t, szívesen megnézném a 4. szériát, érdekelne a folytatás :)

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.05.20. 19:12:42

Hát a 4- évad az 16 rész és 12 rész rámegy egy dvd-re, a töbi emg 12gb+az utsó rész nekem HD-ben avn emg, de sajna az még csak angol felirattal.. Kb pénteken lezs hozzá HUN felirat.. (..azt mondják az okosok..)

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.05.20. 22:31:39

a 12 GB helyett nem 1-2 GB-ot akartál írni? Mert az addig tiszta, hogy 12 rész megy rá egy DVD-re, ez általában így van. Na majd holnap megbeszéljük :)
süti beállítások módosítása