Unatkozásból agybaj....

2008.05.11. 00:03

Ma így délutn picit unatkoztam és elhatároztam hogy letesztelem az új windows-t, amit mostanság szedtem le, akarom mondani: vásároltam meg.. :D
De aztán úgy döntöttem hogy nem a sima gépre rakom fel, hanem szedek le egy VMWare-t és azzal létrehozok egy virtuális gépet, megcsinálok egy komplett telepítést, és miután már minden klappol, majd akkor leghostolom az egészet és kiirom.. (Így még tudok dolgozni a gépen a nélkül h órákig várjam h felmegy minden..)
Ez így jól is hangzik, csak sajna voltak fennakadások...

További infó a tovább gomb után, mert elég hosszúra sikerült..
Ott kezdődött h szedtem le egyet és nem votl hozzá crack a csomagban, ami álltalában nem szokott gond lenni, mert a ami világban van olyna h Gugli, beirom és kapásbol 4-5 serial oldalt kidob..
Na most picit más volt a helyzet emrt én 6.5 -öt szedtem le ami annyira újnak bizonyúlt hogy semmiféle crack vagy serial nem volt hozzá.. TÉNYLEG SEMILYEN!!!
A dolgot cifrázta h telepitésnél ki leeht hagynia  serialt, szal így is tettem, reménykedve h a nélkül is emg tom oldani...
A proginak viszont kell a C meghajtón 600mb nyi hely.. .de h minek..? Az egész progi 300mb... Szóval kell neki az a lényeg, hiába nem oda rakod fel, gondolom alapból oda csomagolja ki magát..
Szóval akkor nem volt hely, és furcsáltam h csak winfosos progik h tölthetnek be 8gb ot, és utánnajártam, de mindösszesen 4,6 gb-nyi adat van a lemezen, de mégis tele van..   ..volt már iylen gondom , szal gyorsan lecheckoltam a rejtett mappákat, és társait.. ..esetleg lomtár elődöket.. de nem volt semmi.. szal még most se értem mi a volt a gond...
Lényeg a lényeg, csináltam 600mb nyi helyet és felraktam.. De sajna serial nélkül nem akarta az igazságot szal szedtem le másikat serialostul... (A dolog ott kezd idegesítő lenni hogy minden le-fel telepítésnél újra kell indítani a gépet, és ez természetesen 5perc minden inditásnál... )
Végre felrakom az újat, erre az emg ahogy elindul ki is lép.. minden ok nélkül.. Xarakodtam azzal is kb 30 percet h rendszergazdaként, kompatibilitási fortélyokat alakalmaztam, de semmi haszna...
Na akkor újabb újraindítások után leszedtem kb a 4. progit már, ez vlami "régi" volt (5,01) azt gonodltam ha ez ilyen régi, akkor bizti van hozzá serial DE NINCS!!!
Na itt  már nem volt őszinte a mosolyom...
További probléma volt hogy a progi ingyenesen leszedhető, és csak a serialt kell megvásárolni... Ami jó is lenne mert ugye serialt az "elvileg" leeht szerezni, csak ehhez hozzá jön az hogy az oldalt 9-12-éig karbantartják és nem lehet online letölteni/regelni és semmi mást se..
És mivel az összes letöltöoldalon ez a link van megadva hiába mész rá a gugli által kidobott első 40 találatra mind ugyan olyan xar, szoval tulajdonképpen e miatt szedtem le az 5,01-et amihez emg ugye nem volt serial..
Torrentről nem akartam szedni, mert ugye ez nem olya progi amit mindenki hazsnál és van 100000 seeder, szal directlinket akartam, de most már torrentről szedem, crackal, seriallal, és jön 200k val (jobb esetben)
Jelenle 23:53 van és kezd elegem lenni..,
Ha ez se lesz jó, befonom a hajam..
Apropó 23:53..
Gondoltam nézek egy kis "felnött tartalmat" (Megnyugtatok mindenkit h tényleg csak nézni akartam, tulságosan lefárasztott eza  dolog h bármiféle tevékenységet végezzek ami megterhelöbb mint a space és a gombok nyomogatása...)
Szóval nézném a 31-es csatornát, DE AZ SINCS!
Ez nem az én napom...
Egyszer akarom csak nézni, akkor meg nincs is...
Milyen dolog az ilyen?!?! Drága pénzért vagyunk előfizetők és akkor nincs pornó..? :D

Most hogy ilyen qva sokat irtam biztosra veszem hogy senki nem fog kommentet irni, mert lusta hogy végigolvassa.
Ha meg végig is olvassa vlaki biztos h csaj nem fog irni, mert pornóról van benne szó.. :D ..szal ez csajoknál tabu..
Na végre lejött ez a xar is (ezek szerint 25 percig irtam ezt a bejegyzést, vagy csak hirtlen 200kb ról 600kbra emelkedett a sebeségge, ami nem valöszinű mivel ,ax 500kval tudok szedni
Na o8 mindenkinek ! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr361988917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi 2008.05.11. 00:24:29

Nem olvastam el végig...De ha unatkozol akkor igazán felrakhatnád az új képeket!!!! :)

Kömi(Dávid) · http://www.myspace.com/komi0711 2008.05.11. 14:16:14

Bazd elolvastam! Oda írhattad volna az elejére h: KURVA UNALMAS EL NE OLVASD! :S Dehh mind1 énis unatkoztam dehhmostmár elfáradtam :D! Amúúgy "azt" is szokták gombnyomogatásnak mondani :D

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.05.11. 15:09:06

Dután felrakom és irok eg yrövidebb postot hogy mi lett a winfos vége.. Most megyek le udvarra.. Majd este jövök..

Kömi(Dávid) · http://www.myspace.com/komi0711 2008.05.11. 15:51:12

REKLÁM: Huhu Új a Myspacem huhu :D (Ha Spanyolul jön be akkor az nem az én hibám!! a www.myspace.com honlap alján kell beállítani valami értelmes nyelvet)

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.05.11. 16:47:47

Mikor elöször lestem meg már kezdtem emgijedni h mi a fax van..? :D
süti beállítások módosítása