Norbi

2012.11.08. 21:18

Az utóbbi időben inkább csak a facebookot olvasgatom és arra lettem figyelmes, hogy Update Norbi - mostantól Norbi - bejegyzéseit menő megosztani. 
Nem értettem, hogy mi ez a nagy love dolog, amikor pár éve még mindenki fikázta. Aztán én is elolvastam pár kiírását az emberünknek és nagyon meglepő dolgokat tapasztaltam. Nagyon okos és érett dolgokat ír ki, és gondol.

Igaziból ez nem feltétlen meglepő, sokkal inkább az, hogy ezt eddig nem vettem észre. Őszintén szólva nem nagyon érdekelt, sem az életvitele, sem a munkája, sem a családja, de ez a facebook hadjárat felkeltette az érdeklődésem.

És itt megint csak eljutunk oda, hogy milyen buta emberek élnek ebben a piciny országban. Szegény Norbi életének kb. minden perce példa értékű, de a sok önző és pénzéhes kurva ezt még mindig nem látja, mert olvasni sem tud.
Nem vagyok update fan, meg semmi, de én örülnél ha olyan pályát futhattam volna be, mint Ő.
Nincs se családom, se pénzem - lassan már álmaim se nagyon - de ő mindent véghez vitt. Van családja, vagy karrierje, és még mindig vannak álmai. 
Ezeket mind egyedül csinálta meg, mindre egyedül hozta össze a pénzt, mind az ő sikereit dicséri és mégis vannak olyanok, akik lehurrogják, akik utálják, megvetik. 

A legtöbbünknek ebben az országban fele is élete sincs/lesz, mégis irigykedünk rá és ezért utálják. Soha nem fogom megérteni, hogy miért ilyen önfejűek és buták az emberek, hogy más örömét lehurrogják, és miért akarnak visszarántani mindenkit.

Az olimpikonokat is szidja, hordja mindenki, hogy milyen az ilyen?! Na de kérem, mi teremtettünk ilyen világot magunknak. Mit vártunk? És ilyenkor mindenki elfelejti, hogy az önérdek mindig előbbre van a közérdeknél. Aki nem ezt mondja, az hazudik.
Ha kint külföldön kapsz zsíros állást, jó életkörülményeket és nyugodtságot, akkor miért maradnál itt, miért idegeskednél, hogy hogy lesz a holnap?
Bárki kapna egy lehetőséget máshol, állítom, hogy már üres lenne az ország. Hazafiság ide, vagy oda, de szarban maradni senki nem akar. 

Aki pedig itthon is tud sikeres lenni, azt ne rántsuk már vissza. Vegyünk példát!

süti beállítások módosítása